Na het behalen van de Europese titel is Sven naar Bangkok vertrokken om daar te trainen en te vechten met de absolute Muay Thai topvechters. Eind augustus 2018 draaide hij live op tv succesvol een toppartij in het Max Muay Thai Stadium, alwaar hij won op een Knock Out. Sven keerde hierna terug naar Thailand, om daar zijn carrière tussen de wereldwijde top te kunnen voortzetten. Zo vocht hij op beroemde Thai Fight en won hij onlangs een titelgevecht in Hong Kong. U, als sponsor, hoe groot of klein ook, kunt helpen om mijn sportieve droom waar te blijven maken!

Sven is op zoek naar sponsoren die, eenmalig of langdurig willen helpen met financiële middelen, trainingsmateriaal, tijd, energie of diensten. Daarmee draagt u niet alleen bij aan het positief promoten van de vechtsportwereld, u krijgt er ook een  betrokken ambassadeur voor terug. Ontdek hier op welke manieren u allemaal kunt bijdragen aan zijn succes en kom er achter wat het u oplevert. Ook is het voor bedrijven en particulieren mogelijk om voor een klein bedrag lid te worden van Sven's Support Team.

 

Sponsorplan 2018/2019

Support Team Sven van Hoof

Lid worden ‘Supportteam Sven van Hoof

Draagt u mij en de vechtsport een warm hart toe? Wilt u zich ook hard maken voor een eerlijke vechtsportwereld met een positief imago en daarnaast een Nederlandse topsporter steunen? Word dan lid van ‘Supportteam Sven van Hoof’. Het supportteam bestaat uit ondernemers en particulieren die €100 (of een veelvoud) bijdragen om mijn carrière te ondersteunen. De vaste tegenprestatie bestaat o.a. (indien gewenst) uit een vermelding van uw lidmaatschap op mijn website en social media kanalen en een getekende kampioensfoto.

Interesse of direct supporter? Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier en ik neem z.s.m. contact met u op!


  Onderstaande particulieren en bedrijven gingen u voor. Mag ik jou ook aan de lijst van supporters toevoegen?

   

  Chi Academy Breda
  HeHo Records

  Hannes de Graaf

  Lo Man Sports
  (Jack)

  Jokasport Rotterdam

  Pendekar Rotterdam