Privé kickbox les: de voordelen

geplaatst in: Uncategorized | 0

Waarom kiezen voor privé kickbox les?

Kickboksen heeft verschillende voordelen. Het is misschien wel de meest (of toch tenminste één van de meest) intensieve sporten die er bestaat. Welke sportieve doelstelling je ook hebt: deze sport zal je er zeker bij helpen. Het is een sport waarbij handen en benen mogen worden gebruikt en door de combinaties tussen stoten en trappen ontstaan een effectieve full body workout. Tijdens de training kun je sparren met een ander persoon, boksen tegen een bokszak of een combinatie van beiden. Je kunt je inschrijven voor groeplessen of privélessen nemen. Wil je snel fitter worden en écht compleet leren vechten, dan is een privé kickbox les nemen het meest effectief. Om je een beter beeld te geven van de meerwaarde van een privéles kickboxen, gaan we in dit artikel 3 voordelen hiervan bespreken.

Persoonlijke aandacht

Een belangrijk voordeel van privélessen is de mogelijkheid om intensieve één-op-één aandacht te krijgen van een professionele trainer. Bij een sportschool train je in groepsverband, waardoor je niet altijd evenveel aandacht krijgt als dat je zou willen. Bij privélessen krijg je volle begeleiding, aangepast op jouw doelen. Stel al je vragen, bepaal zelf het tempo en de te bereiken doelen. Zo kun je een bepaalde techniek waarin je niet goed bent of beter wilt worden, vaker uitoefenen om deze beter onder de knie te krijgen. In groepsverband is dit vaak niet mogelijk, omdat iedereen de leiding van de coach volgt.

Makkelijker je doelen behalen tijdens een privé kickbox les

Een personal trainer is er niet enkel om de trainingen te begeleiden. Een personal trainer zal ook van te voren informeren naar je doelen, wensen en persoonlijke omstandigheden. Wil je een betere vechter worden of kom je vooral voor het trainen van je conditie, afvallen, aankomen, sterker worden of gewoon fit worden? Jouw personal kickboks trainer weet exact welke oefeningen belangrijk zijn om je doelen te kunnen behalen. Een goede trainer zal je de nodige motivatie geven en daar waar nodig pushen. Zoals Mike Tyson ooit zei: boksen is meer mentaal dan fysiek. Dit geldt voor alle vechtsporten. Het is dus handig om een eigen trainer te hebben die je hierin steunt en waarmee je samen een pad kunt bewandelen.

privé kickbox les

 

 

 

 

 

 

 

Expertise

Een erg belangrijk punt bij deze privélessen is dat de trainer ervaren is en als prof alles weet over vechttechnieken. Een goede personal vechttrainer word je niet zomaar. Zo traint Sven van Hoof al jarenlang tweemaal per dag zijn technieken en vocht hij zowel nationaal als internationaal diverse profpartijen. Personal trainers met topsportervaring weten hoe het menselijk lichaam in elkaar zit en wat het nodig heeft. Ze zijn gespecialiseerd in voeding, trainingstechnieken en de omgang met blessures. Daarnaast hebben ze ook ervaring met het mentale aspect en weten ze hoe ze hier goed mee om moeten gaan. Ontdek dus nu kickboksen Rotterdam middels privé lessen boksen of een voordelige duo les!

Interesse in een privé kickbox les? Neem dan nu heel voordelig je eerste privéles af of bestel een duo les!

Meer informatie:

svenvanhoof1986@gmail.com
0613377542
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *