Personal kickboks training: de voordelen

geplaatst in: Uncategorized | 0

Personal kickboks training, wat is het?

Wat moet je verwachten van personal kickboks training? Allereerst betreft het hier een privéles kickboxen onder begeleiding van professional vechter Sven van Hoof. Deze voormalig Europees Kampioen geeft je één op één les, waardoor alle aandacht volledig uitgaat naar het behalen van jouw doelen. Hij maakt daarvoor een individueel trainingsprogramma op maat afhankelijk van jouw wensen. Wil je vooral fitter en sterker worden of wil je met name jouw vechttechniek verbeteren? Ben je een beginner of een reeds gevorderde vechter? Les nemen van een muay thai personal trainer heeft vele voordelen: er is aandacht voor techniek, zodat je sneller leert en minder snel geblesseerd raakt, ook word je sneller fitter en sterker en is er veel meer persoonlijke aandacht voor jouw doelen.

Echt leren kickboksen en sneller fitter en sterker worden

Waarom kiezen voor personal kickboks training van WKF Europees Kampioen Sven van Hoof en niet voor een groepstraining of ‘gewone’ personal training? Dit zijn enkele redenen om te kiezen voor een privéles of duo les:

  • Tijdens een groepsles is er helaas minder tijd en aandacht voor techniek. Het verkeerd of niet gebruiken van de juiste vechttunieken kan leiden tot blessures en zorgt ervoor dat je minder snel vooruitgang boekt.
  • Kies je voor een privé training met een professionele topsporter dan haal je echt alles uit je training: je trainer weet alles over vetverbranding, conditie, spieropbouw, techniek, mindset en balans.
  • Niet alleen strakker en sterker worden, maar ook echt wat leren: tijdens deze personal kickboks training verbeter jij je vechttechnieken en lees je hoe jij jezelf daadwerkelijk effectief kunt verdedigen. Personal kickboks training is juist daarom ook ideaal voor vrouwen!
  • De trainingen zijn altijd op maat. Je kiest in overleg met de trainer waarop jij de focus wilt leggen. Wil je voornamelijk (beter) leren vechten of licht je focus ook op spiergroei en/of afvallen?
  • Privé personal training van een professionele wedstrijdvechter voor een heel scherpe prijs. Bovendien is het mogelijk om de training te delen met je partner, familielid, vriend of vriendin. Hierdoor heb je al een eerste privéles vanaf €15 p.p!
  • Sven van Hoof is een ervaren personal trainer: lees hier enkele van de reviews die hij kreeg!

Echt leren vechten

Kickboksen en Muay Thai/thaiboksen zijn in korte tijd super populair geworden. Wie echt wil leren vechten (en geen blessures op wil lopen) kan echter het beste op zoek gaan naar een trainer die ook aandacht heeft voor techniek en deze zelf tot in de puntjes beheerst. Bij veel bokszaktrainingen of recreatieve kickboksscholen ontbreekt het hier helaas nog weleens aan. Sven van Hoof is echter een professionele technische vechter, die zowel in Nederland als Azië vecht en traint. Deze personal kickboks training is dan ook zeer geschikt voor iedereen die zijn lijf, gezondheid en het kick- of thaiboksen serieus neemt.

Deze personal kickboks training in Rotterdam is ideaal voor wie in zeer korte tijd beter wil leren vechten en zich beter en sterker wil voelen! Vechtsporten zijn gezond voor lichaam en geest en geven je meer energie en zelfvertrouwen. Doordat het privélessen zijn kun je samen met de personal trainer het maximale resultaat uit de lessen halen. Zo krijg je niet alleen een heel intensieve training, maar zorg je er ook voor dat je de techniek perfectioneert.

Personal kickboks training Rotterdam: de mogelijkheden

Personal kickboks training is voor iedereen geschikt: profvechters, ervaren vechters, beginners, jong, oud, man en vrouw. Ben je een gevorderde (prof) vechter of heb je die ambitie? Dan gaan we effectief aan de slag met het aanscherpen van jouw vechttechnieken. Ben je een beginner? Dan laten we je bij kickboksen Rotterdam kennis maken met de vechtsport, leren we je stap voor stap de technieken aan en zorgen we vooral voor een leuke en zeer effectieve workout.

Meer informatie?
Neem dan nu vrijblijvend contact op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *