Priveles kickboksen sven van hoof

Wat je moet weten over een privéles

Een privéles volgen? Dit moet je weten!

Wil je graag leren kickboksen in Rotterdam? Overweeg dan eens een privéles kickboxen. Wanneer je begint met kickboksen of juist beter wilt worden in alle technische aspecten, kun je door het volgen van een privéles vaak supersnelle vooruitgang boeken. Je werkt immers niet alleen aan je kracht en conditie, maar kunt met individuele begeleiding werken aan je techniek. Dit moet je weten over de privé thaiboks les of (kick)boks lessen:

Wat moet je meenemen?

Naar de privéles neem je natuurlijk je kickboksuitrusting mee, waaronder in ieder geval goede bokshandschoenen en bandage. Koop voor de trainingen tenminste 14oz handschoenen, je kunt deze al voor enkele tientjes aanschaffen. De eerste les kun je eventueel handschoenen lenen. Geef dit wel even vooraf aan! Het is ook aan te bevel om een bitje (ter bescherming van je gebit) mee te nemen. Ben je een ervaren kickbokser? Vergeet dan ook je been/scheenbeschermers niet. Naast deze spullen neem je een flesje water een handdoek mee. Kom vast in je sportkleding naar de locatie (bijvoorbeeld een korte sportbroek en een sportshirt).

Waaruit bestaat de training?

Het fijne van een privéles is dat je samen precies kunt afstemmen waarop je graag de focus wilt leggen. Wil je vooral werken aan je kracht en conditie of wil je juist je techniek verbeteren? Sven van Hoof gebruikt zijn expertise om op basis van jouw hulpvraag de beste combinatie van kracht, conditie, coördinatie en techniek te maken. Ook bepaal je zelf of je wilt specialiseren in muay thai (met ellebogen), kickboxing of boksen.

Belangrijk is in ieder geval dat je de privéles volgt bij een ervaren (prof)vechter die echt thuis is in de techniek. Een goede kickbokstrainer word je, in tegenstelling tot wat sommige opleiders beweren, niet zomaar. Sven van Hooft traint al jarenlang tweemaal per dag zijn vechttechnieken en vocht vele nationale en internationale profpartijen.

Interesse in een privéles? Neem dan nu heel voordelig je eerste privéles af of bestel een duo les!

Meer informatie:

svenvanhoof1986@gmail.com
0613377542

Contact

Contact

Vragen over privéles boxen, sponsoring of wedstrijden? Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel naar 0613377542.

    Leave a Comment